Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για ΕΠΟ

Το γεγονός ότι η ΕΠΟ όρισε τους ημιτελικούς κυπέλλου σε ημερομηνίες που βολεύουν μόνο τον Ολυμπιακό, βάζοντας μάλιστα το δεύτερο ματς (σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι προκριθούν επί της Μάντσεστερ) μόλις τέσσερις μέρες πριν τον τελικό (!), προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία όμως δεν προτίθεται να βγάλει ανακοίνωση.Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε στην ΕΠΟ για το αυτονόητο, τονίζοντας πως την ερχόμενη βδομάδα υπάρχει κενή ημερομηνία για να γίνει το πρώτο ματς αλλά κάτι τέτοιο δεν το ήθελε ο Ολυμπιακός προφασιζόμενος τον κρίσιμο αγώνα με την Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Φυσικά, υπάρχει και το θέμα της τιμωρίας της έδρας του (για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) που είναι κάτι παραπάνω από πιθανή, και εφόσον το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ γινόταν 12 ή 13 Μαρτίου, θα έπρεπε να παίξει κεκλεισμένων των θυρών!
Από τον Δικέφαλο τονίστηκε ακόμα πως φυσικά δεν είναι δυνατόν ο δεύτερος ημιτελικός να γίνεται τέσσερις μέρες πριν τον προγραμματισμένο τελικό, τόσο για την προετοιμασία της ομάδας όσο και για τα εισιτήρια και τα μέτρα τάξης.

Ζήτησε να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία ο τελικός αλλά η ΕΠΟ προφασίστηκε τα πλέι-οφ και την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μουντιάλ.

Σχετικά άρθρα