Να γιατί δεν παίζει ο Μήτρογλου!

5 Μαρτίου 2014

Γιατί ο προπονητής του στον αγγλικό σύλλογο δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής; Τι περιμένει να αλλάξει άμεσα ο "Μητρογκόλ" και πού κολλάει ο Βιεϊρίνια; Οι απαντήσεις στον σκύλο!..

 

Όταν οι άνθρωποι της Φούλαμ "έσκαγαν" στον Ολυμπιακό 15 μύρια τον περασμένο Γενάρη, για να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτρογλου, περίμεναν ότι θα μπει άμεσα στους αγώνες και θα βοηθήσει με το σκοράρισμά του να σώσουν τη χρονιά.

Ο Κώστας, όμως, προερχόταν από περίοδο τραυματισμού και, μοιραία, είχε χάσει τον ρυθμό του. Τον ρυθμό που είχε στο ελληνικό πρωτάθλημα, δηλαδή. Ας σκεφτούμε πόσο διαφορετικός είναι ο ρυθμός στην Αγγλία...

Γιατί αυτοί που γνωρίζουν καλά τον Φέλιξ Μάγκατ σαν προπονητή, δεν ένιωσαν την παραμικρή έκπληξη για το πώς διαχειριζεται τον Μήτρογλου στη Φούλαμ. Ξέρουν καλά άλλωστε απο τον Βιεϊρίνια! Aν και δική του μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ ο Πορτογάλος, ο Μάγκατ δεν έβαζε τον Αντελίνο ώσπου να χάσει κιλά και να 'ναι 100% έτοιμος για το ρυθμό της Μπουντεσλίγκα!

Πάνω-κάτω δηλαδή το ίδιο που κάνει τώρα και με τον Μήτρογλου στην Φούλαμ. Μόνο που ο ρυθμός στη Πρεμιερ Λιγκ είναι ακόμη πιο... απαιτητικός. Άρα χρειάζεται ο Μήτρογλου να γίνει 100% φιτ, να βρεθεί 100% σε ρυθμό αγγλικού ποδοσφαίρου και ύστερα να αρχίζει να μπαίνει στην αποστολή και να παίζει στα παιχνίδια της Φούλαμ...

sportdog.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...