Πράνιτς: Ελπίζω να περάσουν στον τελικό

Σε έναν τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ελπίζει ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος χαρακτήρισε την ομάδα του καλύτερη και στα δύο φετινά ντέρμπι αιωνίων".Οι δηλώσεις του στην "Πράσινη":

Ντάνιελ, πώς είσαι δυο μέρες μετά το ντέρμπι;

«Αρκετά κουρασμένος θα έλεγα. Μόλις τελείωσα την προπόνηση με την Εθνική κι αύριο έχουμε πάλι παιχνίδι».

Αρχικά θα ήθελα να μου πεις για το ‘13’ που σχεδίασες στο κεφάλι σου…

«Ήταν κάτι που σκέφτηκα να κάνω για τη Θύρα 13. Πάντα είναι εκεί και μας στηρίζει».

Πετύχατε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Το νιώθεις πως πετύχατε κάτι ιστορικό;

«Το κατάλαβα από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Ξέρω ότι είχαμε καιρό να κερδίζουμε εκεί μέσα. Ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά ειλικρινά δεν περίμενα αυτό το σκορ. Πίστευα ότι θα ήταν πιο δύσκολο το ματς. Κάναμε όμως τέλειο ματς. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Τους εγκλωβίσαμε και με μια αντεπίθεση σκοράραμε. Στο δεύτερο ήταν πιο εύκολο, γιατί ξέραμε ότι θα ανοιχτούν και θα ρισκάρουν».

Ο Ρομπέρτο μετά το ματς ανέφερε πως η καλύτερη ομάδα δεν πανηγυρίζει νίκες, αλλά τίτλους. Έχεις να απαντήσεις κάτι; Υπάρχει περίπτωση να συναντηθείτε στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα κρίνεται τίτλος…

«Στα δυο ματς που τους αντιμετωπίσαμε, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Και στο πρώτο παιχνίδι, που στο τέλος χάσαμε.
Ειδικά στο δεύτερο όμως δεν μπορεί να μιλήσει κανείς! Είναι πρωταθλητές κι αυτό δεν αλλάζει, αλλά υπάρχει και το Κύπελλο. Παίζουμε με τον ΟΦΗ και πιστεύω ότι θα είμαστε στον τελικό. Ελπίζω να περάσουν κι αυτοί τον ΠΑΟΚ. Να παίξουμε και πάλι εναντίον τους και να προσπαθήσουμε να είμαστε και πάλι καλύτεροι, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Σχετικά άρθρα