“Μισός” στην Τούμπα

Εν μέσω πολλών και σημαντικών προβλημάτων και με 9 παίκτες στη διάθεσή του, ο Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει κοπάσει ο απόηχος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο παιχνίδι της Κυριακής (9/3), ενώ εύχεται να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους.

Κι αυτό γιατί ήδη μετράει απουσίες ενόψει του αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σαβιόλα παραμένει τραυματίας και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολαϊτάν είναι νοκ άουτ, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζόελ Κάμπελ έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα και οι Πέρεζ – Βαλντέζ βρίσκονται στην Παραγουάη, για το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων. Και οι τρεις θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Παρασκευή (7/3), αλλά ο Μίτσελ δεν θα ρισκάρει να τους επιβαρύνει με επιλέον 90 αγωνιστικά λεπτά, μετά το πολύωρο ταξίδι.

Αντίθετα, ο Μαρκάνο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, δεν δείχνει να έχει κάτι ανησυχητικό.

Δεδομένων αυτών των συνθηκών, ο Μπονγκ θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, ο Χολέμπας αριστερό χαφ, ο Φουστέρ δεξιά, ο Σεπάνοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και ο Ιμπαγάσα (ή ο Μασάντο) σε ρόλο επιτελικού χαφ, αν επιλέξει ο Μίτσελ να μην επιβαρύνει με ακόμη ένα 90λεπτο τον Τσόρι.

Στο μεταξύ, ο Μίτσελ μιλώντας στους παίκτες στην προπόνηση της Τρίτης (4/3) τούς είπε μεταξύ άλλων: "Δεν ήμασταν καλοί, δεν μας πήγε τίποτε καλά και το ξέρουμε. Δεν γίναμε όμως ξαφνικά χειρότεροι. Εχουμε το Κύπελλο, αλλά και το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ για να ξαναδώσουμε χαρά στον κόσμο".

Σχετικά άρθρα