Συνεχίζει η διοίκηση Σκόρδα

Η διοίκηση Λάμπρου Σκόρδα στην ΠΑΕ Άρης θα συνεχίσει το έργο της, όπως αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο απέρριψε την αίτηση αντικατάστασης μέχρι την 18η Μαρτίου.Μέχρι την ημέρα που έχει οριστεί η δικάσιμος αλλά η σημερινή απόρριψη της προσωρινής διαταγής μπορεί να μην είναι δεσμευτική για μία διαφορετική απόφαση τότε αλλά σίγουρα αποτελεί ένα προμήνυμα.
Κάτι που σημαίνει ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και με τον ΠΑΟΚ στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα είναι η υπάρχουσα με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα.
Το σίγουρο είναι ότι και στα δύο επόμενα παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα παραμείνει και ο Σούλης Παπαδόπουλος παρά το ότι ακούστηκε τις τελευταίες μέρες. Κι αυτό καθώς με αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης φάνταζε κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αποτελούσε παρελθόν.
Τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος της διαδικασίας, τηλεφώνησαν στον Παπαδόπουλο, τον ενημέρωσαν για τη δικαστική απόφαση και τις εξελίξεις και του διεμήνυσαν: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί… Κοίταξε τη δουλειά σου στο γήπεδο, με την ομάδα. Μόνο αυτό να σε απασχολεί».
Εν τω μεταξύ μετά την αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα για τη διοίκηση της ΚΜΑ, υπήρξε σκέψη για γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή της διοίκησης. Ωστόσο για να είναι νόμιμη η διαδικασία θα πρέπει να οριστεί σε διάστημα 25 ημερών.

Σχετικά άρθρα