ΠΑΣ: Αμφίβολος για ΟΦΗ ο Μιχαήλ

Μιχαήλ και Κολοβέτσιος δεν προπονήθηκαν με τον δεύτερο να είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Εκτός και οι διεθνείς.
Μπορεί ο Τζημόπουλος να μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τους Μιχαήλ και Κολοβέτσιο που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο δεύτερος έχει ένα αιμάτωμα και πιθανότατα θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αλλά για τον πρώτο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα.

Ο Μιχαήλ έχει πάθει διάστρεμμα και αυτή τη στιγμή το αν θα προλάβει να αγωνιστεί είναι στο 50-50. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ, άλλωστε, από την αρχή της σεζόν είχε διάφορα μικροπροβλήματα που του έχουν στερήσει τη συμμετοχή σε κάποιους αγώνες.

Από εκεί και πέρα, από την προπόνηση, η οποία περιλάμβανε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική και έγινε στα Χανιά, έλειπαν και οι διεθνείς, Λίλα, Βίλα, Στρούνα και Κρητικός.

Η διαφορά είναι πως ο τελευταίος θα προλάβει την προπόνηση της Πέμπτης σε αντίθεση με τους άλλους τρεις, οι οποίοι, όμως, υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Σχετικά άρθρα