Πολλές απουσίες στο Ρέντη, ενοχλήσεις ο Μαρκάνο

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (5/3) εξαιτίας διεθνών υποχρεώσεων ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Θεραπεία έκανε ο Μαρκάνο.
Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη (5/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της Κυριακάτικης (9/3, 19:30) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Super League.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε  με αρκετές ελλείψεις, εξαιτίας της απουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών. Το βάρος έπεσε στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στην συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο, δουλεύοντας τις γρήγορες αντιδράσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ιβάν Μαρκάνο έκανε θεραπεία, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σαβιόλα. Ο Σιόβας συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ αποθεραπεία έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή.

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Σχετικά άρθρα