Τώρα, όλοι ΠΑΟΚ

6 Μαρτίου 2014

Κι η ζωή συνεχίζεται στους ίδιους, γνώριμους εδώ και χρόνια, ρυθμούς για τον Ολυμπιακό.

Πράγματι έχασε καθαρά και δίκαια από τον Παναθηναϊκό, με τη μικρή διαφορά ότι έχασε μετά από 3,5 χρόνια και με τη μεγάλη διαφορά να παραμένει στις βαθμολογικές αποστάσεις του από τις άλλες ομάδες.

Κατηγορείται και απολογείται για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι, στο οποίο πήρε πέναλτι εναντιον του Παναθηναϊκού από την αλήστου μνήμης εποχή Ευθυμιάδη, Φιλιππίδη. Μετά από 12 χρόνια, δηλαδή, από τότε που τα γήπεδα δεν ήταν «ζούγκλα» όπως τώρα.

Εξυπακούεται ότι ουδείς ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι σε λίγες μέρες δίνει έναν κρισιμότατο, για τον ίδιο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγώνα στην Αγγλία. Κι η μετάθεση των εγχώριων αναμετρήσεών του για το Κύπελλο συνιστά φυσικά... σκάνδαλο, αν και δεν αντιμετωπιζόταν ακριβώς έτσι την προηγούμενη εβδομάδα που δεν υπήρχε θέμα ενδεχόμενης τιμωρίας της έδρας του.

Δεν αλλάζουν και πολλά, συνεπώς. Το μόνο που αλλάζει, από εβδομάδα σε εβδομάδα, είναι η ομάδα που υποστηρίζουν όλοι μαζί οι αντίπαλοί του. Τις προάλλες ήταν Μάντσεστερ, την περασμένη Κυριακή Παναθηναϊκός (τον οποίο σύσσωμη η...μισή Ελλάδα αποθέωσε για τη νίκη του), αυτή την Κυριακή θα είναι ΠΑΟΚ και σε λίγες μέρες πάλι Μάντσεστερ.

Καλή τύχη σε όλους! 

πηγη:pamesports

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ