Βίκυ Σταμάτη-Εχει παραισθήσεις, ακούει φωνές και προσπαθεί να αυτοκτονήσει

6 Μαρτίου 2014

Η καταδικασθείσα σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο καθηγητής Ψυχιατρικής που την παρακολουθεί, απευθυνόμενος στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, είπε πως είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της, αφού αναζητάει τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την Τετάρτη συνεδρίαζε το εφετείο Αναστολών, ωστόσο δεν εκδόθηκε απόφαση. Εντύπωση, όμως, προκάλεσε η κατάθεση του αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνου Φουντουλάκη, ο οποίος είπε πως η Βίκυ Σταμάτη πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Οπως γράφει και η Espresso, ο κ.Φουντουλάκης είπε «Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει διαρκώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στη δικαστική διαδικασία».

Μάλιστα, ανέφερε και ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου η Βίκυ Σταμάτη παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις «Είχε βγει στο διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Ψυχιατρικής.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...