Παντρεύεται ο ... Μπερλουσκόνι!

6 Μαρτίου 2014

Το πάθος του για τις γυναίκες τον έχει κάνει πολλές φορές να γίνει πρωτοσέλιδο των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών πρακτορείων στον κόσμο. Αυτό τον καιρό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε να γίνει καλό παιδί και να παντρευτεί. Η τυχερή, η κατά 48 χρόνια μικρότερή του Φραντσέσκα Πασκάλε, με την οποία θα ανταλλάξουν τον Ιούνιο όρκους αιώνιας αγάπης. 

 

Η είδηση δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Ιλ Γκόλφο και αναδημοσιεύτηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της Κοριέρε Ντέλα Σέρα.

Οπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ο 77χρονος Μπερλουσκόνι και η 29χρονη σύντροφός του φέρονται να έχουν επιλέξει το μικρό νησάκι της Ισκια, έξω από την Νάπολη και την τοποθεσία Λάκο Αμένο, για να τελέσουν το γάμο τους.

Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού φέρεται ότι έχει αναλάβει να οργανώσει ο συντονιστής του κεντροδεξιού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια στην περιοχή της Νάπολης, ο Ντομένικο Ντε Σιάνο — ο οποίος όμως διέψευσε ότι εμπλέκεται σε οποιοδήποτε τέτοιο σχέδιο.

Δεν είναι εξάλλου επιβεβαιωμένο, επισημαίνει η Κοριέρε Ντέλα Σέρα, ούτε εάν πράγματι θα επιλεγεί το νησάκι αυτό. Το μόνο που μοιάζει βέβαιο σε αυτή την φάση είναι πως πρόθεση της Πασκάλε είναι να παντρευτεί το ταχύτερο τον πρώην πρωθυπουργό κι επισπεύδει τις διαδικασίες.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ