Πρόταση σε Γκαρσία

6 Μαρτίου 2014

Το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ συζήτησαν πριν από τρεις περίπου εβδομάδες οι Πάμπλο Γκαρσία και Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ (με δική του πρωτοβουλία) συναντήθηκε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Ξάνθη και σε μια συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης διερευνήθηκαν οι προθέσεις του Ουρουγουάνου για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε στον Γκαρσία το θέμα της ένταξης του στο επιτελείο της τεχνικής ηγεσίας άμεσα ή και στο μέλλον καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δικεφάλου η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοιχτή. Εννοείται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την εποχή που προπονητής στον ΠΑΟΚ ήταν ο Χούμπ Στέφενς.

Ο Γκαρσία τόνισε ότι μετά τα όσα συνέβησαν με τον ΠΑΟΚ και την περιπέτεια που είχε με την Ξάνθη χρειαζόταν χρόνο για να πάρει αποφάσεις και αρνήθηκε να ξεκινήσει οποιαδήποτε συνεργασία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως υποστήριξε στόχος του είναι να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του και να θέσει υγιείς και σωστές βάσεις για τα επόμενα βήματα του χωρίς βιασύνη.

Ο Ουρουγουάνος επανέλαβε ότι αισθάνεται τον ΠΑΟΚ οικογένεια του και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει νέα συνάντηση σύντομα για να διερευνηθεί εκ νέου το ενδεχόμενο συνεργασίας. χρονικά αυτό μπορεί να τοποθετηθεί το καλοκαίρι με τρόπο που δεν μπορεί να προβλεφθεί τώρα. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι η οικογένεια Γκαρσία σκοπεύει τα επόμενα χρόνια να παραμείνει εγκατεστημένη στην Θεσσαλονίκη ενώ ο ίδιος σκοπεύει να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει επιτελική θέση στο ποδόσφαιρο καθώς επιθυμεί να εξακολουθήσει να δίνει αγωνιστικές «μάχες».

πηγη:inpaok

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ