“Δεν τραυματίζεσαι από χάρτινο ποτήρι”

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θοδωρής Γιαννικός, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να καταθέσει την Παρασκευή (7/3) το υπόμνημα, σχετικά με την κλήση της ΠΑΕ σε απολογία για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Η απουσία του στο εξωτερικό, λόγω υποχρεώσεων με την ECA (European Club Association), του στέρησε τη δυνατότητα να ετοιμάσει επαρκώς το υπόμνημα, το οποίο όμως θα καταθέσει το πρωί της Παρασκευής (7/3) μέχρι τις 10:00GR.

Ο κ. Γιαννίκος συνομολόγησε την ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων, αλλά αρνήθηκε την είδοσο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου.

Η θέση του στην έδρα: «Από την κλήση σε απολογία προκύπτει ότι βασικά παραπτώματα από την έκθεση του παρατηρητή είναι η ρίψη φωτοβολίδων σε διάφορα λεπτά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 90′ γράφει ο παρατηρητής για είσοδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 5-10 φιλάθλων. Δεν έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στα κιγκλιδώματα αλλά δεν έγινε είσοδος.

Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού στον πρπονητή του Παναθηναϊκού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν είχε υπήρξε τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με νερό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει αυτά τα περιστατικά. Εχουμε πάρει όλα τα μέτρα, κάνουμε μεγάλο αγώνα να μην έχουμε τέτοια περιστατικά, τα τελευταία 3-4 χρόνια. Οι συμπεριφορές έχουν βελτιωθεί σημαντικά".

Σχετικά άρθρα