Κούπερ: Ολα τα λεφτά στον… Δέδα!

Πώς και πώς περιμένει το Ντι Τζέι Κούπερ το… διήμερο χαλάρωσης στο Αll Star Game, αλλά και τον διαγωνισμό τριπόντων, εκεί που όπως είπε "…θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στον Δέδα".«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι, θα έχω νέους συμπαίκτες σε αυτό τον αγώνα, μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλω να απολαύσω», λέει στο paokbc.gr ο αμερικανός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται να απολαύσει την συμμετοχή του στο All Star Game, αλλά και ένα περίεργο γεγονός, το ότι θα έχει αυτή την φορά αντιπάλους και όχι συμπαίκτες, τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον Γιώργο Μπόγρη: «Θα είναι και λίγο διαφορετικό γιατί αυτή την φορά  θα τους έχω αντιπάλους, δύο παιδιά που είμαστε όλη την χρονιά μαζί, στις προπονήσεις, στα παιχνίδια και γενικά παντού. Νομίζω ότι θα έχει πλάκα».

Ο D.J. Cooper έχει ήδη εκδηλώσει την σιγουριά του για την συμμετοχή του Γιώργου Δέδα στο διαγωνισμό σουτ τριών πόντων και μέσω των social media και το επαναλαμβάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν στοιχημάτιζα θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στον Γιώργο. Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει σίγουρα. Είναι από τους καλύτερους σουτέρ που έχω συναντήσει».

Στις 4 Ιουνίου 2013, ο D.J. Cooper, είχε παίξει στο πρώτο του All Star Game, στην Ατλάντα και αναδείχθηκε μάλιστα και κορυφαίος παίκτης, οδηγώντας την Ανατολή σε νίκη με 87-81 επί της Δύσης. Ήταν ένας αγώνας για τo Reese Division I College All Star Game και ο Cooper, είχε 11 πόντους (2 τρίποντα), 9 ασσίστ και 4 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής. «Αυτό θα είναι το πρώτο μου σαν επαγγελματίας. Το πρώτο που έχω παίξει ήταν στην Ατλάντα, πριν από 8 μήνες περίπου, με τους καλύτερους παίκτες που υπήρχαν εκείνη την περίοδο. Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μου άρεσε», λέει ο Cooper που προσπαθεί να θυμηθεί την κορυφαία στιγμή που του έχει μείνει από τα All Star Game του ΝΒΑ… «Το κάρφωμα του Vince Carter, όταν κρεμάστηκε με τον αγκώνα του από τη στεφάνι. Ήταν απίστευτο».

Σχετικά άρθρα