Υπερασπίζεται τον Λόπεθ ο Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας υπερασπίστηκε τον Ντιέγκο Λόπεθ, τόνισε την προσφορά του στη φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θέλησε να αποφύγει ερώτηση σχετικά με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
"Μέχρι στιγμής ο προπονητής έχει επιλέξει τον Ντιέγκο για το πρωτάθλημα και είμαστε πρωτοπόροι σε μεγάλο μέρος χάρις σ’ αυτόν. Εγώ, όταν αγωνίζομαι, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο.", είπε ο αρχηγός της Ρεάλ.

Στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, την περασμένη Κυριακή (2/3) οι "ροχιμπλάνκος" ανέτρεψαν το 0-1 του Καρίμ Μπενζεμά πριν κλείσει το ημίχρονο, με τον Γκάμπι να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ από τα 35 μέτρα, για το οποίο ο Ντιέγκο Λόπεθ δέχθηκε κριτική καθώς η μπάλα δεν πήγε στη γωνία του τέρματος.

Ο Κασίγιας, ωστόσο, διαφώνησε με αυτήν την προσέγγιση:"Δεν ήταν εύκολη η δουλειά του στο γκολ του ντέρμπι. Είχε πολλά σώματα μπροστά του.", ενώ προσέθεσε:"Ως αρχηγός έχω μάθει να σέβομαι όλους τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ."
 
Στην κλασική ερώτηση που του τίθεται εδώ και ένα χρόνο αναφορικά με το ότι έχει χάσει τη θέση του βασικού απάντησε:"Τα καταφέρνω καλά. Πάντα πρέπει να αναλύεται η συμβολή του κάθε ποδοσφαιριστή σε κάθε διοργάνωση. Πρέπει να εκτελούμε τις οδηγίες του προπονητή. Στη συνέχεια ο καθένας θέλει περισσότερα και αυτό είναι καλό. Εγώ αυτή τη στιγμή, όπως έχω ξαναπεί, σέβομαι την απόφαση του προπονητή και αν εκείνος λέει Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, εγώ χαίρομαι να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα. Είναι μια πραγματικότητα εδώ και μήνες και δεν θα στεκόμαστε συνέχεια σ’ αυτό."

Όσον αφορά στον Κάρλες Πουγιόλ και την απόφασή του να φύγει από την Καταλονία και την Μπαρσελόνα δήλωσε:"Η απόφασή του έχει ληφθεί κατόπιν σκέψης και είναι δική του. Δεν σταματά το ποδόσφαιρο, αλλά ψάχνει για μια καινούρια εμπειρία. Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι φοβερός συμπαίκτης. Θέλουμε να τον βλέπουμε ευτυχισμένο. Φαντάζομαι ότι όλοι είναι ευγνώμονες για αυτά που προσέφερε στο σύλλογο."

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Κόστα με τη φανέλα της "φούρια ρόχα":"Είναι δύσκολο όταν έχεις όλες τις κάμερες στραμμένες πάνω σου. Μετά το παιχνίδι ήταν καλά, ευτυχισμένος. Τώρα αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει. Ξέρει ότι το να είναι στη λίστα με τους 23 θα είναι δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει."

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το κλίμα των αποδυτηρίων επί Μουρίνιο απάντησε λακωνικά:"Επόμενη ερώτηση."

Σχετικά άρθρα