Πεδουλάκης: Δεν υπάρχει εύκολο ματς στη Euroleague

Μπορεί η Λαμποράλ να είναι με τα… δύο πόδια εκτός πλέι οφ, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθαρίζει ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Βάσκους (7/3) ότι ο βαθμός δυσκολίας παραμένει υψηλός."Εύκολο βράδυ στην Euroleague δεν υπάρχει. Ειδικά στην φάση που βρισκόμαστε. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται να καταναλώσουμε πολλή ενέργεια για να πάρουμε την νίκη. Η Λαμποράλ έχει ένα πλεονέκτημα καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Για αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Όσο είναι μέσα στο παιχνίδι δεν θα έχει να χάσει τίποτα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να την βγάλουμε από το ματς, όσο πιο νωρίς γίνεται", είπε αρχικά ο κόουτς του Τριφυλλιού και συνέχισε…

"Όπως έχει γίνει η ζωή μας μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα δεν υπάρχει κανένα μεγάλο μυστικό. Όλα πλέον μπορείς να τα δεις. Διαφοροποιήσεις, βέβαια, υπάρχουν. Η Λαμποράλ έχει αλλάξει ρόστερ. Την έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές και συνέχεια παρουσιάζεται διαφορετική. Κάθε φορά έχει δύο με τρεις προσθαφαιρέσεις".

Σε ό,τι αφορά τον Ζακ Ράιτ, είπε: "Το παιδί ακόμα προσπαθεί να ενσωματωθεί στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Το βασικό στοιχείο που μας δίνει είναι ότι μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους ψηλούς μας, έχοντας κάποιες εύκολες δημιουργίες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, Επίσης το θετικό είναι ότι μας δίνει περισσότερες λύσεις όταν κάποιος δεν είναι σε καλή μέρα. Όπως έγινε στο ματς με την Αρμάνι. Βοήθησε πολύ για να επανέλθουμε στο ματς και να ηττηθούμε τελικά στις λεπτομέρειες".

Σχετικά άρθρα