Μπόγιοβιτς: Μισή η χαρά μου

Για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο ματς με τον Ατρόμητο μίλησε ο Μπόγιοβιτς, που τόνισε πως η χαρά του είναι μισή αφού ο Παναιτωλικός ηττήθηκε
Με την προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη (6/3), ο Παναιτωλικός συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (9/3, 17:15).

Σπριντ και τακτική περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη (6/3). Απουσίασε ο τραυματίας Θεοδωρίδης και ο Μήλιος που αγωνίστηκε την Τετάρτη (5/3) με την Εθνική Νέων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πόι. Η προπόνηση της Παρασκευής (7/3) θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Στο μεταξύ, Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και παρέλαβε το βραβείο του στο Εμπορικό Κέντρο ΜΟΝ ΑΜΙ, που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.

Ο Σέρβος φορ στις δηλώσεις του είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το βραβείο έρχεται από την επιλογή που έκαναν οι φίλαθλοι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό να με επιλέγουν εκείνοι ως καλύτερο. Όμως η χαρά μου είναι μισή, αφού ήθελα πάρα πολύ να έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Αφιερώνω το βραβείο στους φιλάθλους μας που με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Μετά θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στη Σερβία. Και φυσικά στους συμπαίκτες μου, που ο ένας βοηθάει τον άλλο να γινόμαστε καλύτεροι.

Θα προσπαθήσω και στη συνέχεια να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να δίνω ότι μπορώ και να βοηθάω με γκολ. Ελπίζω να πάρω και άλλο τέτοιο βραβείο".

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της χορηγού εταιρίας Αλέξης Γουργολίτσας, που δήλωσε:

"Η επιχείρησή μας στηρίζει εδώ και πέντε χρόνια την προσπάθεια που κάνει ο Παναιτωλικός. Ευχόμαστε να συνεχίσει την καλή του πορεία στη Super League, στην οποία όπως φαίνεται εύκολα θα παραμείνει και, γιατί όχι, του χρόνου να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις που θα τον οδηγήσουν στην Ευρώπη.

Μέσω του Παναιτωλικού προβάλλεται η επιχείρησή μας σε όλη την Ελλάδα και νιώθουμε τα οφέλη αυτής της συνεργασίας".

Ο κ. Γουργολίτσας πρόσφερε στον Μπόγιοβιτς και ένα προϊόν τοπικής παραγωγής για το οποίο είπε:

"Είναι μια προσπάθεια που κάνουμε η προώθηση ενός τοπικού προϊόντος υψηλής ποιότητας, του ελαιολάδου. Ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες και ευελπιστούμε να το προωθήσουμε σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και την πατρίδα του Μίλαν Μπόγιοβιτς, τη Σερβία".

Σχετικά άρθρα