Μπάνκι: Μετά το αρχικό σοκ αντιδράσαμε σωστά

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν ο Λούκα Μπάνκι από το "διπλό" της Μιλάνο στο ΣΕΦΟ προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

"Νομίζω ότι θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι που έκαναν. Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, όπου κανένας δεν τα παράταγε. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με μεγάλη ενέργεια. Προσπάθησε να πάρει το καλύτερο από όλους χωρίς τον Σπανούλη και μπορώ να πω ότι πάθαμε ένα αρχικό σοκ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αντέδρασαν", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Μπροστά σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Στο τέλος κρατούσαμε τη μπάλα περισσότερο από όσο πρέπει αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό για εμάς που πήραμε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη μας στην διοργάνωση".

Για το αν η Αρμάνι κάνει σημαντικό βήμα για την δεύτερη θέση: "Νομίζω πώς όχι. Θα πρέπει να δούμε τον όμιλο. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Όλα είναι ανοιχτά. Είπα στα παιδιά ότι θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στον δεύτερο γύρο του Τοπ-16. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει καθοριστεί. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα έχει ξεφύγει, έχει πλεονέκτημα. Και πάλι, όμως είναι πολύ δύσκολο σε αυτόν τον όμιλο να παραμείνει αήττητη".

Σχετικά άρθρα