Πιέσεις για Μίτσελ

7 Μαρτίου 2014

Το όνομα του Χοσέ Μίτσελ εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα σε ότι αφορά την επιλογή της ΕΠΟ για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Σύμβουλοι του προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Σαρρή εκφράζουν την άποψη ότι ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να είναι ο νέος κόουτς της Εθνικής ομάδα αλλά…

Ο κ. Σαρρής βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς δεν έχει τη διάθεση και φυσικά τη δυνατότητα να κινηθεί χωρίς τη συγκατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη που όπως είναι γνωστό τον επέλεξε και τον στήριξε στις εκλογές της ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κινηθεί χωρίς τη συγκατάθεση του μεγαλομετόχου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και προτιμά να στραφεί σε άλλη επιλογή για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ηδη έχουν προκύψει τα ονόματα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Χαβιέ Αγκίρε της Εσπανιόλ.

Ο Μίτσελ -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΕΠΟ και χωρίς να το εκφράζει (λόγω των υποχρεώσεων του με τον ΟΣΦΠ) δείχνει ενδιαφέρον για την προοπτική συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....