Η πιο ακραία φαν της Μέρκελ: 15χρονη την αντιγράφει σε όλα!

7 Μαρτίου 2014

Η Ανγκελα Μέρκελ είχει πολλούς θαυμαστές. Ανθρώπους που συντάσσονται με την πολιτική της, τους δικούς τους συμμάχους. Ωστόσο, υπάρχει μια θαυμάστριά της που ξεχωρίζει. Πρόκειται για την 15χρονη Ιταλίδα Μαρία Τζανκέτα, η οποία πέρα από όλα τα άλλα, θαυμάζει και το στιλ της Γερμανίδας καγκελαρίου. Και μάλιστα την μιμείται: Εχει το ίδιο κούρεμα και φορά και εκείνη χρωματιστά σακάκια.

Η Τζανκέτα θεωρείται παιδί θαύμα, καθώς εκτός του ότι είναι πρώτη μαθήτρια στο σχολείο της, μιλά άπταιστα τέσσερις γλώσσες και έχει γράψει δύο βιβλία. Μάλιστα, τώρα, βρίσκεται στη φάση συγγραφής του τρίτου της βιβλίου το οποίο θα έχει θέμα την Ανγκελα Μέρκελ, με την οποία διατηρεί αλληλογραφία εδώ και χρόνια και την οποία έχει συναντήσει στην γερμανική καγκελαρία, αποδεχόμενη πρόσκληση της ίδιας της καγκελαρίου.

«Αυτό που μου αρέσει στους Γερμανούς είναι η πνευματική ισορροπία, η σοβαότητα και η ικανότητα να κάνουν τον απολογισμό τους σε επίπεδο ιστορίας, να αναγνωρίζουν τα λάθη του και να προχωράνε παρακάτω», δηλώνει η Τζανκέτι...



Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...