Mε Σέποβιτς στην Τούμπα

Στη διάθεση του Μίτσελ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, τέθηκε ο Μάρκο Σέποβιτς.Ο Σέρβος, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει απομείνει στον Ολυμπιακό μετά την πώληση του Μήτρογλου, τον τραυματισμό του Σαβιόλα, την περιπέτεια της υγείας του Ολαϊτάν και τον "ξενιτεμένο" Βαλντέζ, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (7/3).

Δοκίμασε το πόδι του και δεν αισθάνθηκε κανένα πρόβλημα στο πέλμα, όπως συνέβη στην προπόνηση της Πέμπτης (6/3), προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στον προπονητή του. Ετσι, θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της Τούμπας, όπου ο Ολυμπιακός έχει στόχο να διευρύνει το εκτός έδρας αήττητο, που κρατάει από τον Ιανουάριο του 2012.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Κάμπελ, Βαλντέζ και Πέρεζ, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό Κόστα Ρίκα – Παραγουάη και θα επιστρέψουν εντός της ημέρας.

Επίσης, οι τραυματίες Μαρκάνο, Σιόβας και Σαβιόλα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασής τους και οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις αναφορικά με την ανάπτυξη παιχνιδιού και το κομμάτι της τακτικής.

Σχετικά άρθρα