“Ο Καμίνης είναι ο μεγαλύτερος αντι-Παναθηναϊκός δήμαρχος”

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Γιώργου Καμίνη κάνοντας λόγο για πόλεμο της δημοτικής αρχής κατά των πρασίνων και τον χαρακτήρισε ως τον πιο αντι-παναθηναϊκό δήμαρχο Αθηναίνων στα χρονικά!Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
"Τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης ζητάει μέσω των διάφορων τηλεοπτικών εκπομπών που είναι καλεσμένος να αποφασίσουμε στον Παναθηναϊκό τι θέλουμε.
Εμείς κ. Δήμαρχε ξέρουμε ότι δεν θέλουμε την Διπλή Ανάπλαση (να δούμε πόσες φορές θα το ξαναπούμε αυτό…), εσείς όμως σαν δημοτική αρχή έχετε αποφασίσει τι θέλετε από τον Παναθηναϊκό A.O; Γιατί ενώ η δημοτική αρχή διακηρύσσει άλλα, επί της ουσίας πολεμάει τον Παναθηναϊκό και σε μία ακόμα περίπτωση δεν θέλει να τον βοηθήσει, αυτή τη φορά εις βάρος και των δημοτών του.
Το νέο επεισόδιο στην κόντρα Δήμου Αθηναίων και του Συλλόγου μας έχει ως εξής: Εδώ και τέσσερις μήνες περίπου, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει αίτημα στο Δήμο Αθηναίων, ζητώντας του την παραχώρηση οικοπέδου που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων με αποκλειστικά έξοδα του Συλλόγου. Επιπλέον, ο Σύλλογος δεσμεύτηκε και για τη συντήρηση και για τη φύλαξη του χώρου, ενώ έχουν προβλεφθεί ώρες χρήσης και για τα γειτονικά σχολεία και για τους δημότες. Πρόκειται για χώρο που εδώ και πολλά χρόνια είναι εγκαταλελειμμένος, δεν χρησιμοποιείται από κανέναν και έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. Μάλιστα, προτείναμε και την εκμίσθωση του χώρου για να μην υπάρχει καμία «σκιά» πάνω από το όλο έργο (κάτι που μας είπε ο ίδιος ο Δήμος ότι δεν ήταν απαραίτητο).
Ενώ –λοιπόν- η δημοτική αρχή φάνηκε αρχικά θετική στο αίτημα μας, στη συνέχεια μας κατέστησε σαφές πως για να προχωρήσει το θέμα έπρεπε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Φαίνεται, ότι το θέμα της ιδιοκτησίας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι το μόνο που απασχολεί τη δημοτική αρχή. Μετά από αυτόν τον εκβιασμό, οι αντιδράσεις μας ήταν σφοδρότατες με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να αναδιπλωθεί προσωρινά και να μας υποσχεθεί ότι τελικά θα μας παραχωρηθεί ο χώρος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αίτησης ακύρωσης.
Έπειτα από τεράστια καθυστέρηση και αργοπορία, ειδοποιηθήκαμε από τον Δήμο Αθηναίων ότι χθες θα συζητείτο στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της παραχώρησης του συγκεκριμένου χώρου, ωστόσο υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις και ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία του προέδρου μας. Ωστόσο, αν και ο Πρόεδρός μας παρέστη κανονικά, οι συνδυασμοί του κ. Κακλαμάνη και του ΣΥΡΙΖΑ μας δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν υπέρ, προς μεγάλη μας έκπληξη η πλευρά του κ. Καμίνη αρνήθηκε να το φέρει το θέμα προς συζήτηση. Όταν ρωτήσαμε να μάθουμε από πού προέρχονται οι αντιδράσεις, η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη!
Η αντίδραση προερχόταν από τον Πρόεδρο του 7ου δημοτικού Διαμερίσματος, ο οποίος –όλως τυχαίως- ανήκει και αυτός στην παράταξη του κ. Καμίνη. Οι δικαιολογίες της κ. Σπυροπούλου (Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων-παράταξη κ. Καμίνη) δεν μας έπεισαν, φυσικά, αφού η αιτία είναι προφανής. Ο κ. Καμίνης δια της Αντιδημάρχου του φρόντισε να αναβάλλει το αίτημά μας, ώστε να το μεταφέρει μετά τις εκλογές και να το «τάξει» στον Παναθηναϊκό σε πιθανή επανεκλογή του. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση βλάπτει ακόμα και τους ίδιους του τους δημότες, στερώντας τους σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, βάζοντας πάνω από όλα τα κομματικά του συμφέροντα.
Μιλάμε, για τον ίδιο Δήμαρχο που την μία δηλώνει Πανιώνιος την άλλη Παναθηναϊκός και την τρίτη Απόλλωνας. Δεν μας απασχολεί τι ομάδα είναι αλλά σίγουρα είναι ο μεγαλύτερος αντι-Παναθηναϊκός Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από την ιστορία της Αθήνας.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν ζητάει χάρες και ρουσφέτια. Έχει δίκαια αιτήματα και απαιτήσεις. Η ομάδα μας είναι ο πρεσβευτής της Αθήνας σε όλη τη γη με 106 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στον Ελληνικό αθλητισμό και ο ίδιος μας ο Δήμος αντί να στέκεται αρωγός αυτής της προσπάθειας, μας πολεμάει, δίνοντάς μας λιγότερα προνόμια από ότι δίνει σε μικρά συνοικιακά σωματεία του Δήμου. Η διοίκησή μας θα φροντίσει να εξασφαλιστούν όλα τα δικαιώματα του Συλλόγου και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του Παναθηναϊκού, και ο κόσμος της ομάδας μας, καθώς και οι δημότες της Αθήνας θα πρέπει να ξέρουν, ποιοι είναι εναντίον μας και ποιοι είναι στο πλευρό μας, ειδικότερα τώρα που πλησιάζουν οι Δημοτικές εκλογές ώστε να κάνουν την επιλογή τους.
Υ.Γ. Το αίτημά μας θα συζητηθεί πολύ σύντομα στο έβδομο δημοτικό διαμέρισμα και φυσικά θα ξαναπάει σε δημοτικό συμβούλιο ΜΕΤΑ τις εκλογές. Εκεί θα πέσουν οι μάσκες και θα δούμε ποιοι είναι αυτοί που δήθεν αντιδρούν. Όλοι κοντά στο Σύλλογο.
ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ".

Σχετικά άρθρα