Σέποβιτς: Είμαι πανέτοιμος και περιμένω την ευκαιρία μου

Ο Μάρκο Σέποβιτς αναφέρθηκε στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως του αρέσουν τα δύσκολα ματς και είναι πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία εφόσον τον εμπιστευθεί ο Μίτσελ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Μάρκο, φαντάζομαι θα θέλετε να πανηγυρίσετε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να δώσετε χαρά στον κόσμο σας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

"Φυσικά θα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον τίτλο αυτήν την Κυριακή. Γιατί όλοι γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα μας. Όμως, επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να κατακτήσουμε τον τίτλο για τον Μάικλ".

Στο σύνολό της η ομάδα επισκέφθηκε τον Ολαϊτάν. Πως τον είδατε από κοντά;

"Όλοι οι παίκτες προσπαθήσαμε να τον εμψυχώσουμε. Όμως, είναι σίγουρο πως ο Μάικλ μετά από αυτή την περιπέτεια θα βγει πιο δυνατός. Δεν ανησυχώ καθόλου για τον Μάικλ. Είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Είμαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσει".

Για τον ΠΑΟΚ τι εικόνα έχεις;

"Έχω παίξει δύο φορές με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όσο αγωνιζόμουν στη Σερβία. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την κατάστασή του πριν από δύο-τρία χρόνια. Τότε δεν ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τώρα, όμως, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Έχει γίνει πολύ πιο δυνατός. Είναι μία ομάδα η οποία συνεχώς ανεβαίνει. Σίγουρα το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, ιδιαίτερα στο γήπεδό τους επειδή έχουν πολύ θερμούς φιλάθλους. Όμως, αν ο Ολυμπιακός παίξει με τον τρόπο που γνωρίζει, πιστεύουμε πως δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα".

Η αλλαγή προπονητή μπορεί να λειτουργήσει θετικά στον ΠΑΟΚ;

"Όλοι γνωρίζουμε πως μετά από μία αλλαγή προπονητή, βγαίνει πάντα κάτι καλό. Εμείς, όμως, πρέπει να στηριχτούμε στη δική μας απόδοση. Σίγουρα, εκείνοι στο γήπεδό τους μπροστά στους δικούς τους φιλάθλους, δε θα θέλουν να κερδίσουμε τον τίτλο. Για αυτό θα μας δυσκολέψουν όσο πιο πολύ μπορούν. Εμείς, όμως, θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεσαι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής εφόσον ο προπονητής σου σε επιλέξει στο αρχικό σχήμα;

"Ναι, είμαι πανέτοιμος. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα δύσκολα παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ να αγωνιστώ σε μία τέτοια ατμόσφαιρα, όπου κανένας φίλαθλος δε θα είναι με το μέρος μας. Όλοι θα είναι εναντίον μας. Είμαι πανέτοιμος για να προσφέρω στην ομάδα. Φυσικά ο προπονητής γνωρίζει τι είναι καλύτερο για αυτό το παιχνίδι. Όμως, αν με επιλέξει θα είμαι έτοιμος για να προσφέρω και να πετύχω κάποιο γκολ".

Το χατ τρικ που πέτυχες στο Ηράκλειο, σου τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού;

"Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να προπονούμαι δυνατά. Να είμαι έτοιμος ώστε να εκμεταλλευτώ την επόμενη ευκαιρία. Να παίξω καλά και να πετύχω περισσότερα γκολ. Είμαι πανέτοιμος και περιμένω την ευκαιρία μου ώστε να είμαι στην αποστολή και να προσφέρω στην ομάδα".

Θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για τις επόμενες υποχρεώσεις σας σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Η ομάδα είναι εδώ για να συνεχίσει να παλεύει. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ κοντά. Θα το κατακτήσουμε σύντομα. Επίσης, απομένει το Κύπελλο. Έχουμε να παίξουμε δύο πολύ δύσκολα ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Πλησιάζει και το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ήδη ένα δώρο για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

Σχετικά άρθρα