Κλωναρίδης: Σκεφτόμαστε μόνο τον Αρη

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μίλησε για την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Καραϊσκάκη, την υποδοχή ηρώων που τους επιφύλαξαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού, αλλά και το ματς με τον Αρη, το οποίο είναι το μοναδικό που σκέφτονται στο πράσινο στρατόπεδο… Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Νova:
Για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Ασφαλώς και αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά, ιδιαίτερα μετά τον αγώνα. Κερδίσαμε 3-0 εκτός έδρας και από την στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, πάντα άκουγα ότι ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος στο γήπεδο του. Πήγαμε εκεί, κερδίσαμε 3-0 και αισθάνθηκα περίφημα! Παράλληλα με την υποδοχή που μας έκαναν οι οπαδοί μας στο Κορωπί, έζησα και κάτι που δεν είχα βιώσει πριν".
Για το πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα:
"Πιστεύω ότι είμαστε πολύ δυνατοί ως ομάδα. Παραμείναμε ήρεμοι στο γήπεδο, κάναμε το παιχνίδι μας και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει το ποδόσφαιρο του. Κάναμε τα σωστά πράγματα, ώστε να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη και τα εκμεταλλευτήκαμε".
Για το αν πίστευαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι ότι θα επικρατήσουν με τόσο μεγάλο σκορ:
"Ασφαλώς και πάντα έχουμε την πίστη πριν από κάθε αγώνα ότι θα κερδίσουμε. Όμως κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίζαμε 3-0. Πάντως ως ομάδα το πιστεύαμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε".
Για τα οφέλη που έχει ο Παναθηναϊκός από αυτή τη νίκη σε ψυχολογική επίπεδο:
"Όταν κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, είναι πάντα καλό για μια ομάδα, ιδιαίτερα για τη δική μας ομάδα, η οποία είναι πολύ νεανική. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει. Σίγουρα βοηθά και όλους τους νέους παίκτες και δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αν παίζεις ως ομάδα και δουλεύεις σκληρά, τότε μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά"
Για το αν φοβάται ότι το μυαλό θα …κολλήσει στο ντέρμπι και όχι στο ματς που ακολουθεί με τον Άρη:
"Πιστεύω ότι ως ομάδα δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα. Πραγματικά όλοι σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα με τον Άρη, γιατί γνωρίζουμε ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί δυνατός και θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Για το πόσο διαφορετικό είναι το ματς με τον Άρη σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου:
"Φυσικά είναι διαφορετικό παιχνίδι, γιατί τώρα ο Άρης είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Όμως και όταν τους αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, ήθελαν βαθμούς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως και στον πρώτο γύρο".
Για την αλλαγή στο λουκ:
"Απλά ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Σε έναν μήνα θα γίνω όπως ήμουν πριν"!

Σχετικά άρθρα