Πετράκης: Δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης τόσο για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όσο και για την ομάδα του Ηρακλείου. Για το ματς ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός τόνισε οτι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα, ενώ για τον ΟΦΗ τόνισε οτι είναι ένα κομμάτι από την ζωή του.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πετράκης στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι απ’ τη ζωή μου. Έχω παίξει εκεί ποδόσφαιρο και έχω δουλέψει εκεί. Είμαστε επαγγελματίες όμως και κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάθε μέρα το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: «Για μένα πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα και με τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και μετρημένοι, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και στα αποτελέσματα και στην εικόνα μας».

Σχετικά άρθρα