Χάβος: Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες με Λεβαδειακό

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα τους δώσει ο αντίπαλος, ώστε να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος στη Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: "Έχουμε μία εικόνα για την ομάδα της Λιβαδειάς. Έχει κερδίσει σημαντικούς αντιπάλους στην έδρα της και αξίζει το σεβασμό μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε κάτι θετικό γιατί προερχόμαστε από δύο ήττες".
Για το πως περιμένουν τον αντίπαλο: "Η Λιβαδειά μετά την αλλαγή προπονητή προσπάθησε να έχει επιθετική φιλοσοφία. παίζει γρήγορα την μπάλα και ψάχνει τον Μάντζιο, θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι αλλά και εμείς θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι λόγω των προηγούμενων κακών αποτελεσμάτων".
Για το ποιο είναι το στοιχείο που θα κρίνει την αναμέτρηση: "Εάν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί και ο αντίπαλος έχει ανεβάσει στροφές και ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος".
Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου: "Σαφώς η δύναμή του είναι η έδρα του. Μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει πιο επιθετική ομάδα. Ίσως μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αδυναμίες τους και τους κενούς χώρους που θα μας δώσουν".

Σχετικά άρθρα