Σκαριόλο: Βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε

Τρελαμένος με τη νίκη της Λαμποράλ ήταν ο Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος τόνισε πως είναι θαυμάσιο συναίσθημα να κερδίζεις μέσα στο ΟΑΚΑ έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Ο τεχνικός των Βάσκων είπε πως δεν ξέρει αν με αυτή τη νίκη θα προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά σίγουρα θα τους δώσει αυτοπεποίθηση.Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμποράλ:
"Όπως πάντα είναι θαυμάσιο συναίσθημα να κερδίζεις μία μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και ειδικά σε αυτό το γήπεδο με τους παθιασμένους φιλάθλους. Δεν ξέρω αν αυτή η νίκη θα μας οδηγήσει στα πλέι οφ.

Είμαστε μία νέα ομάδα και ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας. Παίζουμε χωρίς Αμερικανούς σχεδόν όλη τη σεζόν. Είχαμε κάνει πολλές ήττες όλες απέναντι σε καλές ομάδες. Είχαμε στεναχωρηθεί από τις ήττες και ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά τον αγώνα. Πήραμε τα ριμπάουντ, παίξαμε καλή άμυνα. Κάναμε πολλά λάθη στην τελευταία περίοδο, αλλά γι’ αυτό ευθύνεται ο Παναθηναϊκός που μας πίεσε πολύ. Την ίδια στιγμή βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ για να πάρουμε τη νίκη".

Σχετικά άρθρα