O καιρός του Σαββάτου (8/3)

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, νότια και το Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα στη Δυτική Κρήτη ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Πατραϊκό ισχυροί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Σχετικά άρθρα