Μπελεβώνης: Ετοιμος για Ευρώπη ο Παναιτωλικός

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης μίλησε για τις εκδηλώσεος των γενεθλίων της ομάδας, και τόνισε πως τα καναρίνια είναι έτοιμα ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπελεβώνης σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου:

Για τις εκδηλώσεις με αφορμή τα 88χρονα γενέθλια του συλλόγου: «Η επετειακή φανέλα είναι συμβολική κίνηση που σημαίνει και το ξεκίνημα των εκδηλώσεων όπου θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει. Στο επόμενο εντός θα τιμηθούν οι μεγαλύτεροι εν ζωή παίκτες του Παναιτωλικού. Από κει και πέρα είναι στο τυπογραφείο η ιστορία του Τίτορμου. Ένα έμβλημα που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε την ιστορία του και τι εκπροσωπεί. Πρέπει να το γνωρίζουν όλοι και κυρίως οι μικροί. Θα υπάρξει ακόμη και μια ημερίδα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Θα είναι μια συνέχεια συζητήσεων που έχουμε εδώ και καιρό ανοίξει με ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο νομό. Θέλουμε να κλείσουμε μια γιορτή που ίσως να σημαίνει πολλά καθώς η ομάδα τερματίσει ίσως στην ψηλότερη θέση της ιστορίας της. Σε ένα γιορτινό κλίμα να ανταλλάξουμε απόψεις».
Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος είναι η ομάδα να καταλήξει χωρίς άγχος όσο πιο ψηλά. Βλέπουμε και την επόμενη χρονιά. Να συνεργαστούμε με τον προπονητή για την νέα σεζόν. Είναι ευχάριστο ότι από νωρίς φάνηκε να μην έχουμε προβλήματα. Πάντα ο Παναιτωλικός είτε κάνοντας πρωταθλητισμό, είτε πάλευε για παραμονή είχε πίεση. Τώρα θα προγραμματίσουμε χωρίς άγχος. Σχεδόν τελειώνοντας η σεζόν αν πάνε όλα καλά θα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Συζητάμε συνεχώς με τον προπονητή για να δουλέψει από νωρίς σε σωστές βάσεις».
Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτή την στιγμή δεν είναι σωστό να πούμε κάτι καθώς η ομάδα δίνει αγώνες. Σε μεγάλο βαθμό έχουν ξεκαθαρίσει πολλά και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε και την διαδικασία ανανεώσεων, αλλά και με τους στόχους που μας ενδιαφέρουν. Μεγάλες αλλαγές δεν θα γίνουν, αλλά σίγουρα θα υπάρξει ανανέωση. Κινήσεις με στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας. Στόχος ο Παναιτωλικός κάθε μέρα και πιο δυνατός. Αυτός είναι ο στόχος και έτσι βαδίζουμε».
Για τον αν οι στόχοι θα είναι υψηλοί: «Δεν θα βάλουμε χαμηλά τον πήχη για να περάσουμε εύκολα από πάνω. Απλά προσπαθούμε να είμαστε ρεαλιστές στους στόχους μας. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με στόχο τα επόμενα χρόνια να πατήσει γερά στην κατηγορία, θέλουμε να είμαστε πιο βελτιωμένοι. Αλλά αυτό έχει να κάνει και γενικά με την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσουμε πέρα από την άνετη παραμονή, να γίνουμε και καλύτερα και ως ομάδα. Θέλουμε όπως χρόνια λέμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να χαίρεται ο φίλαθλος στο γήπεδο».
Για την Ευρωπαϊκή προοπτική: «Δεν νομίζω αν είναι και πιο έτοιμες άλλες ομάδες από εμάς. Μακάρι να ερχόταν αυτό και βαθμολογικά φέτος. Είμαστε σε καλό επίπεδο κι από υποδομές κι από όλα και μακάρι να γίνει σύντομα αυτό. Είμαστε έτοιμοι».
Για την αδειοδότηση: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που θα πρέπει να λύσουμε για την αδειοδότηση. Είναι όλα σωστά».

Σχετικά άρθρα