Κλάους: Σε άλλο γήπεδο θα πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει μέσα στην Τούμπα τη μαθηματική εξασφάλιση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανσιάδη.Οι δηλώσεις του στο Novasports:

«Εντάξει, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Καθημερινά δουλεύουμε όλα τα παιδιά πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως όποιο παιδί κληθεί ν’ αγωνιστεί σ’ αυτό το παιχνίδι θα δώσει το εκατό τοις εκατό για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Σας επηρέασε η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας;

«Σίγουρα, όταν αλλάζει ο προπονητής υπάρχει λίγο ένα κενό διάστημα μέχρι να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας. Ανέλαβε ένας νέος προπονητής. Δουλεύουμε αυτές τις λίγες ημέρες μαζί. Πιστεύω να βγει η δουλειά που έχουμε κάνει στο παιχνίδι της Κυριακής».

Με τι σκέψεις προσεγγίζετε την επικείμενη αναμέτρηση;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι το πάθος κι η δύναμη που θα δείξουμε από την αρχή. Πιστεύω ν’ ανταπεξέλθουμε σ’ αυτό το παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς τη νίκη».

Για τον Ολυμπιακό το κίνητρο είναι διττό. Δεν είναι μόνο σ’ επίπεδο βαθμολογικό ή ποδοσφαιρικού εγωισμού αλλά επιζητά τους βαθμούς προκειμένου να κατοχυρώσει και μαθηματικά τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή. Είναι κάτι που σκέφτεστε;

«Δε νομίζω ότι περνάει από το μυαλό κάθε παιδιού ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα. Μπορεί να πάει να πανηγυρίσει σε άλλο γήπεδο αλλά όχι στην Τούμπα. Θα είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι. Θα δείξουμε μεγάλο πάθος και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε εμείς τη νίκη».

Επειδή τον τελευταίο καιρό ο κόσμος εμφανίζεται «μουδιασμένος» με όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αγωνιστικά και μη, ως αρχηγός θα ήθελες να στείλεις το δικό σου μήνυμα εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης;

«Την Κυριακή να κάνουμε μια νέα αρχή. Ο κόσμος πιστεύω πως θα είναι στο γήπεδο, όπως σε κάθε, τέτοιο παιχνίδι και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Να τους έχουμε κοντά μας».

Σχετικά άρθρα