Η Άννα Δρούζα εξηγεί: Γιατί σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Σκάι

8 Μαρτίου 2014

"Σε καμιά τηλεοπτική πραγματικότητα μιας καθημερινής εκπομπής, σε έναν σταθμό που η συνολική του τηλεθέαση ειναι μονοψήφια, δεν ευσταθεί η δικαιολογία οτι κόβεται η εκπομπή με δείγματα τριών ημερών τηλεθέασης. Και ο πιο αφελής αναγνώστης του διαδικτύου καταλαβαίνει οτι κάποιοι άλλοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Σκάι. Οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν οτι την Τρίτη μετά την πρώτη εκπομπή μου έθεσα προφορικά θέμα αποχώρησης.  


Η επιστροφή μου στην τηλεόραση συνδυάστηκε με ένα συγκεκριμένο τύπο εκπομπής που πρότεινα και ο σταθμός είχε αποδεχθεί. Δυστυχώς, από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ανάμεσα μας ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής.

 
Ευχαριστώ ειλικρινά το σταθμό και όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με εμπιστεύθηκαν. Κρατάω πάντα ακόμα και στις πιο σύντομες συνεργασίες μου τα καλά.

 
Το τέλος αυτής της συνεργασίας εχει απόλυτη σχέση με τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου έτσι οπως εγώ την εννοώ και την εκφράζω στο διαδυκτιακό boro.gr που χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά, πιστεύω ότι σε μια εποχή βασανιστική λόγω της κρίσης που περνάμε, χρειάζεται να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι για τους άλλους".

Άννα Δρούζα 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΕΛΕΝ***** ****
07:59 Τετάρτη 4/06/2014
ΕΧΩ 6985 ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ 100 ΕΝΣΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ 59 ΕΤΩΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΕΤΟΣ 100 ΕΝΣΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΛΛΑ 100 ΚΑΙ Α ΝΞΑΝΑΒΓΩ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ