ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο

Η διεξαγωγή του Αll Star Game στα Xανιά, δίνει… ασίστ στους Ελληνες Καλαθοσφαιριστές και τον ΕΣΑΚΕ, να δείξουν για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους, απέναντι σε ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας.Η ανακοίνωση:
"Το μπάσκετ έχει ταυτιστεί πλέον με την κοινωνική προσφορά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι σε κάθε ευκαιρία όλοι οι φορείς στέκονται αρωγοί και δίνουν το παρών εκεί που υπάρχει ανάγκη. Μετά το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με ειδικές Ανάγκες σήμερα ήταν η σειρά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών Μεγαλόχαρη να δεχτεί την επίσκεψη των μπασκετικών φορέων.
Η διοργανώτρια αρχή του ΕΣΑΚΕ (δια του προέδρου της, Γιώργου Χαλβατζάκη), μαζί με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (εκπροσωπήθηκε από τον ταμία, Σωκράτη Ηλιάδη), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ο Γενικός Διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης), τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη και εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ ΑΕ βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και τους έδωσαν χαρά κι ελπίδα αποδεικνύοντας ότι οι αξίες του αθλητισμού είναι πάνω απʼ όλα πανανθρώπινες και ανθρωποκεντρικές".

Σχετικά άρθρα