Πέτριτς: Μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Ο Μλάντεν Πέτριτς μετά τη νίκη επί του Άρη τόνισε ότι οι πράσινοι πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και σημείωσε ότι αν μείνουν συγκεντρωμένοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα.

Στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Μλάντεν Πέτριτς ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε πίσω από τον Μπεργκ. Ο Κροάτης άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα, τόνισε ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες και έχοντας εικόνα πλέον των πράσινων τόνισε ότι μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους τους αρκεί να δείξουν συγκέντρωση μέχρι τέλους.

Χαρακτηριστικά ο Μλάντεν Πέτριτς υποστήριξε:

Για την προσωπική του απόδοση:

«Είμαι ευτυχής που έπαιξα βασικός μετά από έξι μήνες. Μου λείπει λίγο ο αγωνιστικός ρυθμός, όμως συνεχώς βελτιώνομαι. Στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό και τον Μπεργκ επιθετικά»

Για τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού:

«Η νίκη μέσα στον Πειραιά ήταν φανταστική. Σπουδαία για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δικαίως ακόμα πανηγυρίζουν. Τους την αφιερώνουμε. Ωστόσο, εμείς σαν ομάδα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μιλάμε μέχρι το τέλος της σεζόν για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για τη νίκη με τον Άρη:

"Το θετικό με το 4-1 κόντρα στον Άρη είναι ότι επιβεβαιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Αν δεν κερδίζαμε ο ενθουσιασμός από το 0-3 με τον Ολυμπιακό θα μετριαζόταν. Πιάσαμε και με τον Άρη σπουδαία ομαδική απόδοση. Ο κόουτς μας προετοίμασε ιδανικά, διότι πάντα μετά από μεγάλες νίκες υπάρχουν παγίδες».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:

«Ο άμεσος στόχος μας είναι να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, αφού αν παρουσιαστούμε και στη συνέχεια συγκεντρωμένοι, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά, όπως για παράδειγμα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».   

Σχετικά άρθρα