“Γι αυτό κερδίσαμε!”

9 Μαρτίου 2014

Οι αρχικές δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν: “ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς απέναντι στο σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή. Είχαμε πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το 60-65 πέσαμε λίγο αλλά οι παίκτες μας είχαν θέληση και όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Ίσως είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσουμε το ματς”.

Για τις πρώτες οδηγίες του στην ομάδα:Πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί έτσι ώστε και ο κόσμος να ευχαριστιέται και οι παίκτες να αποκτούν αυτοπεποίθηση. Έχουμε τους παίκτες να το κάνουμε. Να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας.

Για τους παίκτες που έπαιξαν στη θέση τους: Όταν ξεκινάς, ψάχνει να βρεις τη βάση των παικτών, που μπορούν να παίξουν καλύτερα. Εκτός από τον Λίνο, είχα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου κι έτσι είχα επιλογές.

Για το κέντρο: Ήμασταν δυνατοί στο κέντρο. Και ο Κάτσε και ο Λαζάρ και ο Νάτχο ήταν καλοί αλλά θα μπορούσαν να είναι πιο αποτελεσματικοί με την μπάλα στα πόδια

Για τις αλλαγές που έγιναν αργά: Εμείς είχαμε τον έλεγχο. Φτάναμε ευκολία στην αντίπαλη εστία. Δεν είχα παράπονο από την ομάδα.

πηγη:inpaok

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ