Αθανασιάδης: Είχαμε καρδιά και πάθος

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη θερμή συμπαράσταση στην Τούμπα. Πρόσθεσε πως "σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα, παίζει η καρδιά και το πάθος".
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: "Κατ’ αρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στην Τούμπα. Ήταν κοντά μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Δε θέλαμε σε καμία περίπτωση να έρθει εδώ και να πάρει μία νίκη ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Για το αν έπαιξε ρόλο η άμεση ισοφάριση: "Σίγουρα όταν φέρνεις το ματς στα ίσα, έχεις άλλη ψυχολογία και μετά ήμασταν πιο πιεστικοί και είχαμε περισσότερες τελικές".

Για την αλλαγή προπονητή: "Επηρεάζει λίγο την κατάσταση, όμως ο τωρινός προπονητής ήταν με τον προηγούμενο, τον ξέραμε και είχαμε δουλέψει μαζί του και πέρυσι, οπότε ήταν πιο εύκολο για μας να κάνουμε ό,τι μας ζήτησε μέσα στο γήπεδο".

Για τη συνέχεια: "Έχουμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και αν παρουσιαστούμε όπως σήμερα στο γήπεδο δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

Για τα ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, θα τα δούμε όταν έρθει η στιγμή".

Για το τι έπαιξε ρόλο σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι: "Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα, παίζει η καρδιά και το πάθος. Πιστεύω πως εμείς τα είχαμε σε μεγάλο βαθμό και τα δύο και δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη από την αρχή. Αυτό λέγαμε όλη την εβδομάδα".

Για το παιχνίδι με τον Αρη: "Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ο αντίπαλος θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να πάμε την Κυριακή και να κάνουμε το καθήκον μας".

   

Σχετικά άρθρα