“Να ασχοληθεί ο Κάκος με την πυγμαχία και την αλητεία”

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα

Για τη φάση του 57′ όταν ο Ινσαουράλδε χτύπησε εκτός φάσης τον Εντινγκά βράζουν στον Ολυμπιακό, καθώς ο αργεντίνος δεν αποβλήθηκε.

Για την φάση αυτή και πολλές ακόμη, οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ είναι εξοργισμένοι με την αντιμετώπιση που έτυχε ο Ολυμπιακός από τον Κερκυραίο ρέφερι, κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά, όπως υποστηρίζουν.

"Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όρια της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Για όλα αυτά αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα.

 

Σχετικά άρθρα