Δεν ρισκάρουν με Μπάρτσα

Σε αντίθεση με τους Πρίντεζη και Περπέρογλου, οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα (15/3) είναι ελάχιστες.Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο από την έξαρση τενοντίτιδας και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί πλήρως στην αγωγή και μπροστά στον κίνδυνο υποτροπής, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Το πιθανότερο είναι να εξαντλήσουν τα περιθώρια αποθεραπείας του και να μην αγωνιστεί ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα, που ακολουθεί, καθώς η δυναμικότητα των Ισπανών ευνοεί μια τέτοια απόφαση.

Αλλωστε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον έχει έτοιμο στα τελευταία τρία παιχνίδια, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους "8" της Ευρωλίγκας, με Μάλαγα – Αναντολού Εφές εκτός έδρας και με Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ.

Στο μεταξύ η κατάσταση των Πρίντεζη και Περπέρογλου δεν εμπνέει ανησυχία και οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, αντίθετα με τον Μίρζα Μπέγκιτς, με τον οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου και δεν προπονείται με την ομάδα.

Σχετικά άρθρα