Σκότωσαν βαρόνο ναρκωτικών για..2η φορά!

10 Μαρτίου 2014

Οι αρχές του Μεξικό πανηγυρίζουν για την εξόντωση ενός διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο Ναζάριο Μορένο Γκονζάλεζ, υποτίθεται, πως ήταν ήδη νεκρός.

Το 2010, ο τότε πρόεδρος του Μεξικό Φελίπε Καλντερόν, είχε ανακοινώσει σε... εορταστικό ύφος πως ο Μορένο σκοτώθηκε έπειτα από ανταλλαγή πυρών επί δύο ημέρες, ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις και τα μέλη του καρτέλ ναρκωτικών.

Την Κυριακή, όμως, αποδείχθηκε πως κάτι δεν είχε πάει καλά σε εκείνη την αναφορά πριν από τέσσερα χρόνια. Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας, Μόντε Αλεχάντρο Γκαρσία, παραδέχθηκε πως ο Μορένο ήταν... ιδιαιτέρως ζωντανός όταν τον στρίμωξαν οι διώκτες του πριν από ένα 24ωρο. Σκόπευαν να τον συλλάβουν, αλλά ο βαρόνος των ναρκωτικών τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν άνοιξε πυρ και οι αστυνομικοί «απάντησαν». 

Για χρόνια υπήρχαν φήμες πως ο Μορένο ζούσε -όπως πράγματι συνέβαινε τελικά- καθώς η κυβέρνηση δεν είχε αποδείξει ότι ο εγκληματίας είχε, όντως, πέσει νεκρός, το 2010. Τότε, οι αρχές ισχυρίζονταν πως αδυνατούσαν να δώσουν στοιχεία, καθώς η συμμορία του Μορένο είχε πάρει το πτώμα του κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. 

Τώρα διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι ο βαρόνος ναρκωτικών είναι σίγουρα νεκρός, αφού ανακοίνωσαν πως έγινε διασταύρωση των στοιχείων του μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις από τις αναλύσεις του DNA, για να βεβαιωθούν απόλυτα.Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...