Δημιουργήστε γωνίες στο πρόσωπό σας!

10 Μαρτίου 2014

Αν δεν είσαι από τις τυχερές που έχουν γεννηθεί με τις γωνίες της Halle Berry, J.Lo, Diane Kruger, ή Kate Moss μην ανησυχείς! Χρησιμοποίησε αυτά τα tips για να αλλάξεις το πρόσωπό σου! 


1. Δημιούργησε ζυγωματικά!

Πάρε ένα highlighter (κρεμώδες ή πούδρα) που ταιριάζει με την επιδερμίδα σου και με τα δάχτυλά σου άπλωσε το πάνω στα ζυγωματικά σου. Κάτω από τα μάτια σου. Από τα μήλα προς τα έξω. Με αυτό το τρόπο θα τα τονίσεις!


2.. Να κάνεις πιο έντονη τη γραμμή της κάτω γνάθου. 

Με τη βοήθεια μιας bronze πούδρας, ξεκίνα πίσω από το αυτί σου μέχρι το πιγούνι σου. Κάνε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και προσπάθησε να μην κάνει αίσθηση στο λαιμό σου. Να μην υπάρχουν εμφανείς γραμμές!3. Κάνε τη μύτη σου πιο λεπτή!

Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο σε αυτή τη περιοχή, καθώς πρέπει γενικά να αποφεύγεται η μεγάλη ποσότητα προϊόντων. Με κατευθηντήρια την αρχή των φρυδιών σου, άπλωσε μια γραμμή highlighter στα πλαϊνά της μύτης σου. Ένα πιο ανοιχτόχρωμο προϊόν στο πλάι κάνει τη μύτη σου να φαίνεται πιο λεπτή. Μετά θα θέλεις να πάρεις μια πούδρα που είναι λίγο πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου και βάλε λίγο στο τελείωμα της μύτης σου.
4. Για ένα πιο λεπτό πρόσωπο.

Αν ξυπνήσεις και νιώθεις ότι έχει πρηστεί το πρόσωπό σου και θέλεις λίγο περισσότερη ένταση, χρησιμοποίησε μια πούδρα ένα με δυο τόνους πιο σκούρα από το δέρμα σου για να το κάνεις να φαίνεται πιο λεπτό. Κάνε τη γκριμάτσα του ψαριού για αρχή ώστε να ρουφήξεις μέσα τα μάγουλά σου. Μετά άπλωσε τη πούδρα σου εκεί που έχουν δημιουργήσει "λακούβες" τα μάγουλά σου, γιατί εκεί θα ήταν φυσικά ή σκιά αν είχες δυνατά ζυγωματικά. 


5. Κάνε πιο έντονες τις κλείδες σου. 

Αν φοράς μια ανοιχτή μπλούζα ή ένα ανοιχτό φόρεμα και θέλεις να είναι πιο έντονες οι κλείδες σου, πάρε μια highlighting πούδρα με λάμψη και πέρασε με ένα πινέλο ακριβώς το σημείο που βρίσκονται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και σκιά για αυτό το trick!ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....