Παναγόπουλος: Να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της η Πολιτεία

Την επαναλειτουργία του κλειστού της Παιανίας και τις άμεσες επισκευές στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.
Την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης συνεχάρη ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Παράλληλα ζήτησε πάλι την επαναλειτουργία του κλειστού της Παιανίας και να γίνουν επισκευές στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ άμεσα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Κώστα Φιλιππίδη και τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα, τον Λούη Τσάτουμα και τον Δημήτρη Βασιλικό, τον Κώστα Δουβαλίδη και τον Μπάμπη Σδρόλα, τη Νικόλ Κυριακοπούλου και τον Μανώλη Καραγίαννη, την Μαρία Γάτου και τον Αντώνη Τζήκο, καθώς και τον εθνικό προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο,  για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση αυτή, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια που κατέβαλαν και στο αποτέλεσμα της.Ελπίζω ότι η πολιτεία θα αναθεωρήσει τις προτεραιότητες της, ενισχύοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικά και το στίβο ειδικότερα, όπως πραγματικά το αξίζουν.Η άμεση λειτουργία του κλειστού της Παιανίας και η επισκευή του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ οφείλουν να είναι οι πρώτες δράσεις της πολιτείας στην κατεύθυνση αυτή".

Σχετικά άρθρα