Ρήξη χιαστών ο Στρούτμαν, χάνει το Μουντιάλ

Ο Κέβιν Στρόουτμαν υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τη Νάπολι και τίθεται νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν για τη Ρόμα ενώ χάνει και το Μουντιάλ με την Εθνική Ολλανδίας.
Η Ρόμα γνώρισε την ήττα από τη Νάπολι με 1-0 στο "Σαν Πάολο" το βράδυ της Κυριακής όμως η είδηση-σοκ για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία ήρθε λίγες ώρες αργότερα, όταν επιβεβαιώθηκε το μέγεθος του τραυματισμού του Κέβιν Στρόουτμαν.

Ο Ολλανδός διεθνής μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (10/3), με την επίσημη Ρόμα να μην τοποθετείται αναφορικά με το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης αλλά ολλανδικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 6 έως 9 μήνες!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο 24χρονος άσος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με τους "τζαλορόσι" καθώς και το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού, το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την Εθνική Ολλανδίας.

Να σημειωθεί πως αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού, το twitter "πήρε φωτιά" από μηνύματα συμπαράστασης των συμπαικτών του.

"Καλή δύναμη, θα επιστρέψεις σύντομα, είμαστε μαζί σου", έγραψε ο Καστάν, "Χάνουμε έναν μεγάλο πρωταθλητή αλλά θα επιστρέψει δυνατότερος", ήταν το σχόλιο του Ναϊνγκολάν, ενώ ο Πιάνιτς έγραψε στη σελίδα του στο Instagram: "Να είσαι δυνατός, φίλε μου".

Για τον τραυματισμό του Στρόουτμαν τοποθετήθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "οράνιε", Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος τόνισε: "Για τον Κέβιν είναι ένα δράμα. Μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται. Είναι ένας σημαντικός παίκτης τόσο για τη Ρόμα όσο και για την Εθνική Ολλανδίας. Είναι μεγάλη απώλεια για μας.

Είχε σημαντική συμβολή στην πρόκρισή μας στο Μουντιάλ. Όμως το χειρότερο είναι για εκείνον, επειδή θα στερηθεί ένα όνειρο, τη συμμετοχής σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο".

Σχετικά άρθρα