Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… ευχαριστεί τον Λάμπρο Σκόρδα!

Πρώτα απ΄ όλα να ξεκαθαρίσω πως ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, ο Λάμπρος Σκόρδας έχει κάθε δικαίωμα να "δημιουργεί κλίμα" ενόψει του ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία, γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος πως αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης η βραδιά θα είναι δύσκολη για τον ίδιο κυρίως.

Φυσικά αυτές οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης που ελάχιστοι πλέον αναγνωρίζουν και αποδέχονται ως τον ηγέτη της ομάδας, είναι δύσκολο να έχουν ανταπόκριση στον κόσμο του Άρη αφού έχει κριθεί και έχει καταδικαστεί στη συνείδηση τους. Δεν είπε κάτι επιλήψιμο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης γιατί άκουσα από αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί δεν αντιδρά ο επίσημος ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε.

Ο άνθρωπος εξέφρασε μια επιθυμία, μια ευχή και τίποτε άλλο. Νομίζω ότι κανείς φίλος του Άρη δε θα ήθελε την ταφόπλακα να την βάλει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι όμως ξεκάθαρο ένα πράγμα: αυτές οι δηλώσεις μια ομάδα δεν ευνοούν και αυτή δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που είναι στο +39 από σένα δεν ποντάρεις στην αγωνιστική σου αξία για να την κερδίσεις, προσπαθείς να την "κοιμίσεις" και όχι να την "ντοπάρεις".

Αυτό έκανε σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας. Νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις του είναι η καλύτερη "ντόπα" για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν έχουν αγωνιστεί σε τέτοια ντέρμπυ. Οι υπόλοιποι ξέρουν τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί αν παιχθεί ποδόσφαιρο και δεν πάει στις μονομαχίες, στα σκληρά μαρκαρίσματα και γενικότερα στο αντιαθλητικό παιχνίδι. Στην σημερινή προπόνηση μάλιστα οι παίκτες σχολίασαν τις δηλώσεις του Σκόρδα και έχω την αίσθηση ότι έχουν τεράστια ευκαιρία την Κυριακή να αντιστρέψουν το κλίμα οριστικά.
\
 Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν να φοβηθούν κάτι και σε αυτό θα πρέπει να φροντίσει και η ίδια η ΠΑΕ. Καλά έκανε και ζήτησε εισαγγελείς, καλά κάνει και ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Στην Τούμπα η φιλοξενία τόσο στην αποστολή όσο και στους διοικούντες είναι η καλύτερη δυνατή και το θέμα είναι αν στην ΠΑΕ Άρης την ανταποδώσουν έστω και αν αυτό το ματς είναι ουσιαστικά η τελευταία τους ελπίδα για να μην… έρθει το μοιραίο. Ειδικά μετά την νίκη της Βέροιας στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά άρθρα