Μπεν: Αν παίζουμε έτσι θα αποφύγουμε και τα μπαράζ

Η Βέροια κέρδισε στο ΟΑΚΑ 3-0 την Καλλονή με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στη θέση των μπαράζ και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Μπεν, τόνισε πως αν η Βασίλισσα του Βορρά συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο θα παραμείνει στην κατηγορία χωρίς μπαράζ
Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω χατ τρικ και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Δεν το βλέπω σαν φορτίο τα πολλά γκολ που έχω πετύχει, η ομάδα δούλεψε καλά και μου έδωσε τις ευκαιρίες να σκοράρω. Είχαμε ένα αποτέλεσμα όχι τόσο καλό στο προηγούμενο ματς, αλλά τώρα η νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς και αν παίζουμε έτσι μπορούμε να ξεφύγουμε από τα μπαράζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στα μπαράζ, καλό είναι να τα αποφύγουμε. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Δεν έχω συγκεκριμένη θέση, μου αρέσει περισσότερο να είμαι ελεύθερος στην επίθεση. Στην εθνική ομάδα των Κομορός παίζω σέντερ φορ, στη Βέροια οπουδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής. Ήταν μεγάλη εμπειρία το πρώτο μου ματς με την εθνική ομάδα κόντρα στην Μπουργκίνα Φάσο. Θέλω να συνεχίσω δυνατά για την εθνική της χώρας μου».

Σχετικά άρθρα