Αποφάσεις για το ρόστερ

Και έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις, με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις… Κάτι τέτοιο ισχύει για την ΑΕΚ και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.Φυσικά, την απόφαση για το ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν την Ενωση στην Β’ Εθνική δεν θα την πάρουν οι ίδιοι, αλλά οι επιτελείς του συλλόγου, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν διαμορφώσει εικόνα για όλους, παρότι απομένουν ακόμη 9 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Ετσι, σύντομα ανάμενεται να συναντηθούν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας, ώστε να βάλουν κάτω το πλάνο της νέας χρονιάς, αξιολογώντας το δυναμικό της ομάδας.

Στόχος είναι το άμεσο ξεκαθάρισμα, ώστε με τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι να αποσαφηνιστεί αν και σε ποιες θέσεις η ομάδα θα χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση.

Ακόμα και το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, παρότι ο "Τίγρης" εξακολουθεί να εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του 37χρονου, ενώ σε μια συμβολική κίνηση κάθισαν μαζί στην γιορτή της Original.

Σχετικά άρθρα