Πατατοσαλάτα με ελιές και φασολάκια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας</span><br /><span style="font-size: medium;">1/3 ποτηριού ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/5-1 χυμό λεμονιού</span><br /><span style="font-size: medium;">λίγο αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κύβο λαχανικών</span><br /><span style="font-size: medium;">5 πατάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας ελιές καθαρισμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια φασολάκια</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε και κόβουμε τα φασολάκια.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε μία μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε νερό ,τον κύβο και τα φασολάκια και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλά να κρατάνε λίγο για περίπου 15 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σουρώνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα φασολάκια , κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και βράζουμε για 25.</span><br /><span style="font-size: medium;">Φτιάχνουμε την σως χτυπώντας σε μιξεράκι (του καφέ) το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το λεμόνι και λίγο αλάτι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βγάζουμε από το ψυγείο το μπολ με τα υλικά μας, τα περιχύνουμε με την σως , ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε την σαλάτα στην σαλατιέρα σερβιρίσματος.</span><br /><span style="font-size: medium;">Κρατάμε την σαλάτα μας κρύα στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα