Επίσημα στον ΠΑΟ ο Πρίφτης

Ανακοίνωση, με την οποία ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πρίφτη, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (11/3) η ΚΑΕ Κολοσσός.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή της αγωνιστικής περιόδου και προσέφερε τα μέγιστα ώστε σήμερα η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός να βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της.
Παρά τον σύντομο χρόνο συνεργασίας, ο Δημήτρης Πρίφτης, ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τους αθλητές και τους συντελεστές της ομάδας και εκτιμήθηκε για το προπονητικό του έργο.
Η συμφωνία του προπονητή μας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο. Οι θερμές ευχές όλων μας, για επιτυχία, τον συνοδεύουν στο νέο του ρόλο.
Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Μιχάλης Κουταλιανός, με άμεσο συνεργάτη του, τον Στάθη Νεραντζάκη".

Σχετικά άρθρα