“Δεν είναι ντέρμπι πλέον το ΠΑΟΚ – Αρης”

Εχει… ξεφτίσει η αίγλη του clasico της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν."Δεν είναι ντέρμπι πλέον. Ο ΠΑΟΚ θα περάσει χωρίς προβλήματα από το Χαριλάου. Ο Άρης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ντέμρπι που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό…

"Για πρώτη φορά είδα έναν ΠΑΟΚ που πραγματικά είχε πάθος και μπήκε για να κερδίσει τον αγώνα. Δεν έδωσαν χώρο και χρόνο στον Ολυμπιακό να παίξει μπάλα. Μόνο μία ομάδα ήταν στο γήπεδο και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Πρώτη φορά είδα να έχει ο ΠΑΟΚ τρεις αμυντικούς παίκτες μέσα στη περιοχή του", ενώ σχολίασε και την αλλαγή προπονητή: "Δεν πιστεύω ότι άλλαξαν πολλά. Ο Στέφενς δεν έδωσε στην ομάδα την κατάλληλη ψυχολογία. Δεν ήταν κοντά με τους παίκτες και δεν τους στήριζε. Πρώτο ρόλο στο ποδόσφαιρο έχει η ψυχολογία. Δεν ξέρω τι μπορεί να δώσει ο Γεωργιάδης, ούτε ξέρω τι ικανότητες έχει σαν προπονητής".

Τέλος "αποθέωσε" και τον Βούκιτς: "Αν ήμουν εγώ προπονητής θα τον  ξεκινούσα στην βασική εντεκάδα. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται από τον πάγκο και πάντα να δίνει λύσεις και στον επόμενο αγώνα να μην είναι βασικός. Και ο ίδιος μου έχει πει ότι δεν ξέρει  γιατί δεν παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής".

Σχετικά άρθρα