“Είμαστε από άλλη εποχή και χαλάμε τη γιορτή”

Ανακοίνωση υπέρ του Σταμάτη Βελλή και κατά όλων των άλλων παραγόντων και ομάδων εξέδωσε το σωματείο φιλάθλων του Απόλλωνα, κάνοντας λόγο για ένα ποδόσφαιρο που έχει κανιβαλιστεί και γελοιοποιηθεί.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πριν λίγα χρόνια το σλόγκαν του Ε.Ο.Τ καλούσε τους επισκέπτες να ζήσουν τον… μύθο τους στην Ελλάδα. Τεράστιες πινακίδες με το Live your myth in Greece «στόλιζαν» την Αττική Οδό, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα νησιά, προκαλώντας απύθμενο γέλιο σε όλους εμάς τους «ιθαγενείς» που.. ζούμε το μύθο του ελληνικού κράτους κάθε μέρα.
Αυτόν τον «μύθο» τον ζούμε στην καθημερινότητα μας, στην εργασία μας (όσοι έχουμε) και όπου αλλού χρειάζεται η επαφή μας με το…κράτος. Ένα κράτος σήψης και διαφθοράς, ένα κράτος έρμαιο σε συμμορίες παλιάς κοπής.
Από αυτή την… εικόνα δεν θα μπορούσε προφανώς να λείπει το… ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το οποίο από καταβολής του, είναι καθυποταγμένο σε συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία, αφού το έχουν κανιβαλίσει, το γελοιοποιούν κάθε μέρα και περισσότερο στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα φίλαθλου.
Βέβαια, σε ένα τέτοιο «κράτος» όπως η Ελλάδα έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αφού κανένας νόμος και καμία αρχή δεν μπορεί να τους εμποδίσει. Εξάλλου, ο νόμος είναι αυτοί και αυτοί κάνουν ό,τι θέλουν.
Αυτός ο κανόνας όμως έχει και τις εξαιρέσεις του και μια από αυτές είναι ο Απόλλωνας του Σταμάτη Βελλή.
Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια, έστω και αν γνωρίζουμε πως το δομημένο σύστημα και αυτοί που κερδίζουν απ’ αυτό κάθε άλλο παρά διάθεση να εγκαταλείψουν την κότα και τα χρυσά της αυγά δείχνουν.
Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια γιατί θέλουμε να κερδίζουμε ή να χάνουμε μόνο στο γήπεδο. Γιατί θέλουμε να μην προκαλεί γέλιο η ομάδα μας με την «απόδοσή» της σε….πεντακάθαρα παιχνίδια!
Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια, γιατί δεν ακολουθήσαμε τον εύκολο ευκαιριακό δρόμο, γιατί δεν πήραμε το ρολάκι που μας πασσάραν οι πολλοί!
Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια γιατί έχουμε μπροστάρη τον Σταμάτη Βελλή, ο οποίος αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη των «άλλων», επέλεξε το δρόμο της αλήθειας. Επέλεξε να παραμείνει Αυθεντικός σε μια χώρα ιμιτασιόν!
Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά αυτός είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, αυτός που δεν λιγοψύχησε ΠΟΤΕ και το πλήρωσε πανάκριβα σε Σμύρνη και μετά πρόσφυγας στην Αθήνα!
Ξέρουμε ότι το δίκιο και η αλήθεια μόνο με αγώνα κερδίζουν. Αλλά εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!
Εμείς οι Απολλωνιστές ξέρουμε από μάχες, ξέρουμε από πολέμους, και επειδή ο Σταμάτης Βελλής είναι αληθινός Απολλωνιστής, μην περιμένει κανείς ότι θα λιγοψυχήσει.
Μάχη ως το τέλος θα δώσουμε, ενάντια σε όλους και σε όλα, και σε αυτή τη μάχη θέλουμε ΜΑΖΙ μας όσους πραγματικά έχουν αηδιάσει από τη… νομιμότητα του ποδοσφαίρου και έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν για να έρθει η αλλαγή.
Αν δεν βρεθούν συμπαραστάτες και πάλι εμείς θα συνεχίσουμε γιατί δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους, όπως κάποια εργαλεία του συστήματος λένε, αλλά την αδικία και την ανομία που έχει καταστρέψει την κοινωνία στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και ένα από τους σημαντικότερους Πολιτισμούς της γης.
Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού & Πολιτιστικού Σωματείου
«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"

Σχετικά άρθρα