Οι κανόνες του στυλ!

12 Μαρτίου 2014

Έχεις προσέξει αυτές τις κυρίες που φαίνονται να είναι πάντα καλοντυμένες και τέλειες; Πάντα φάινονται ότι δεν έχουν προσπαθήσει καθόλου. Σπάσαμε επιτέλους το κώδικα και σας παρουσιάζουμε τους κανόνες!


1. Επένδυσε σε ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ! Όταν απλά θέλεις να πάρεις κάτι που είναι στη μόδα, διάλεξε κάτι πιο φτηνό καθως του χρόνου λογικά δεν θα το φορέσεις. Αλλά όταν διαλέγεις jean, blazer, τσάντες και άλλα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας σου είναι καλό να χαλάσεις πιο πολλά λεφτά, καθώς είναι διαχρονικά.

2. Βρες κάποια κομμάτια που πραγματικά δουλεύουν για σενα και τη καθημερινότητά σου, έτσι θα έχεις πάντα μια "στολή" και ένα συγκεκριμμένο ύφος τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να ψάχνεσαι.


3. Σπάσε τους κακόνες! Πρέπει να μάθεις πότε μπορείς να σπρώχνεις και να μην μένεις στα κλασικά. Πάρε κάποια ρίσκα.


4. Μάθε πως να συνδυάζεις prints. Οι περισσότεροι άνθρωποι το φοβούνται αλλά εφόσον δουλεύεις με πιο ουδέτερα χρώμματα μπορείς να τραβήξεις τη προσοχή με τη καλή έννοια!

 

Adeptly mix prints and patterns.

 

5. Μάθε να χρησιμοποιείς τα ίδια ρούχα στα συνολά σου με ιδιαίτερους τρόπους. Δεν χρειάζεσαι πολλά ρούχα χρειάζεσαι φνατασία.

 

6. Απλά ρούχα και γραμμές σε συνδυασμό με ιδιαίτερα αξεσουάρ είναι το καλύτερο πράγμα.

 

7. Μπορείς να φορέσεις τα πάντα αρκεί να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Φόρα εσύ το ρούχο και μην αφήνεις το ρούχο να σε φορέσει.

 

8. Βάλε λίγο παιχνίδι στα συνολά σου. Cartoon, χρώμματα και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά. 

 

9. Βρες κάποιο μακιγιάζ που σου τιαριάζει και αισθάνεσαι όμορφη όταν το κάνεις. Θα σου φτιάξει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

 

10. Αν θέλεις να φορέσεις κάποιο ιδιαίτερο κομμάτι, ξεκίνα με αυτό και δημιούργησε το συνολό σου έχοντας αυτό σαν βάση.

Accessorize thoughtfully


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...