Αλβέρτης: Λίγα λόγια, σκληρή δουλειά…

Σύνθημα για σκληρή δουλειά και διατήρηση του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, δύο ημέρες πρίν από τον εξαιρετικά κρίσιμο για το Τριφύλλι αγώνα με την Εφές στην Πόλη.Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι έχει πλήρη επίγνωση της αποστολής που ανέλαβε, ενώ ευχαρίστησε και τον Αργύρη Πεδουλάκη για την προσφορά του στην ομάδα.

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι και τι σκοπεύει να αλλάξει, υποστήριξε ότι σε πρώτη φάση πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσθέσει ταχύτητα στο παιχνίδι του και να φτάνει σε υψηλότερο σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

"Είμαστε εδώ σε μία δύσκολη φαινομενικά στιγμή. Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει με τους ίδιους στόχους, την ίδια πορεία. Αυτή στιγμή στο τιμόνι είμαι εγώ. Θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" στον Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκη) γι’ αυτά που προσέφερε. Είναι και φίλος. Θα προσπαθήσω εγώ κι οι συνεργάτες μου όσο μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Πρέπει αυτά που θέλουμε να κάνουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Ακόμη και στην εξέδρα να κάθομαι, εδώ θα ‘ναι το σπίτι μου. Είμαι εδώ να συνεχίσω ως προπονητής και τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα είμαστε εδώ".

Για το αν το σκέφτηκε δεύτερη φορά την πρόταση της διοίκησης: "Πιστεύω ο χρόνος και τα περιθώρια ήταν πολύ λίγα. Η δεύτερη σκέψη θα σήμαινε ότι δεν πιστεύεις, ότι υπάρχει αμφιβολία. Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει πίστη μεγάλη σ’ αυτά τα παιδιά. Μη λέμε πολλά. Είμαστε εδώ να δουλέψουμε και να πάμε μέχρι το τέλος".

Για το πώς θα λειτουργήσει στην ομάδα η αλλαγή προπονητή: "Θα δείξει. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Η διοίκηση έχει στόχο η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο κι αυτό έχουμε στόχο να κάνουμε".

Γιατ τα αγωνιστικά σχέδιά του: "Όλοι έχουμε πράγματα στο μυαλό μας. Το θέμα να προλάβουμε να τα κάνουμε και δώσουμε το και κάτι παραπάνω. Λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα και λίγο περισσότερο σκορ".

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Εφές: "Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά δεν έχεις επιλογές. Θα δουλέψουμε και θα πάμε".

Σχετικά άρθρα