Συνεχίζει στο Len Trophy ο Ολυμπιακός

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ηττήθηκαν και στην Ισπανία από τη Σαμπαντέλ (8-6) στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα και θα συνεχίσει στο Φάιναλ 4 του Len Trophy

Το όνειρο της πρόκρισης στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκα δεν εκπληρώθηκε για τα κορίτσια του Ολυμπιακού τα οποία ωστόσο θα βρεθούν στην τελική φάση του Len Trophy.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα παίξει στην τελική φάση του θεσμού, αφού είχε συμμετάσχει το 2001 και το 2007 ενώ είχε παίξει στα ημιτελικά το 2009 και το 2012 και το 2008 ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ολυμπιακός κόντραρε την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο όταν με τα τέρματα από τις Τετζελίδου και Αβραμίδου ήταν πίσω στο σκορ με 3-2. Στη συνέχεια η Σαμπατέλ επέβαλε πλήρως το ρυθμό της.

Η Ισπανική ομάδα έτρεξε ένα επί μέρους 5-2 μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Με το σκορ στο 8-4 οι γηπεδούχες έκαναν συντήρηση της διαφοράς. Οι ερυθρόλευκες μείωσαν σε 8-6 με τέρματα από τις Πλευρίτου και Αβραμίδου αλλά αυτό δεν έφτανε.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-0, 3-2, 0-2

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Έστερ, Ορτίθ, Εσπάρ 1, Μόρα, Σουκς, Παρέχα 3, Κορντόμπες, Μάικα Γκαρσία 2, Πένια 1, Σάιντμαν, Ντομενέκ, Φόρκα 1, Τεράδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου, Μπούικα, Αγγελική Βασιλακοπούλου, Νοξ, Σταματοπούλου.

Σχετικά άρθρα